Home / All Posts / Onze specialisaties

Onze specialisaties

Schlüter®-BEKOTEC-THERM


De klimaatregelende tegelvloer

Vloerverwarmingen zijn vandaag de dag erg populair omwille van hun ecologische, economische en esthetische karakter. Deze eigentijdse en energiebesparende technologie is niet alleen een eenvoudige manier om te verwarmen, maar is ook nog eens ruimtebesparend, waardoor u het hoogste rendement haalt uit uw woning.

Met de Schlüter-vloerverwarmingen geniet u van een heerlijk warm klimaat in de winter en een verfrissend koel klimaat ‘s zomers.


De voordelen van Schlüter®-BEKOTEC-THERM:

 Korte Reactietijd

 Warm in de winter

Energiebesparend

Onafhankelijk van gas & olie

Snelle Warmteverdeling

 Koel in de zomer

Snelle reactietijd

Mooiere ruimtes


U heeft zelf de keuze

U kunt hierbij kiezen tussen elektrische vloerverwarming of warmwaterverwarming, maar wat u ook kiest, het resultaat zal altijd stijlvol zijn. Zelfs een combinatie van beide systemen is bij Schlüter mogelijk. Zo vindt u zeker de meest geschikte oplossing.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Schlüter®-DITRA-HEAT


De doe-het-slim vloer- en wandverwarming

In het nieuwe Schlüter®-DITRA-HEAT-systeem worden de verwarmingskabels in de ontkoppelingsmat aangebracht. Dankzij de gepatenteerde DITRA-technologie kan het nieuwe systeem voor elektrische vloerverwarming ook op moeilijke ondergronden worden gebruikt, zoals houtconstructies of verse dekvloeren, zonder dat hierbij schade wordt veroorzaakt aan de tegelbekleding of de verwarmingskabels. Op deze manier wordt ook voorkomen dat de bekleding door de snelle temperatuurwisselingen wordt beschadigd. Vraag gerust raad aan BDW Projects indien u vragen heeft.


Ontdek de efficiënte werking van Schlüter-DITRA-HEAT


Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!


De voordelen van Schlüter DITRA-HEAT:

 Comfortabel

Snelle opwarming

Energiezuinig

Duurzaam

Economisch

95% minder huismijt

Weinig lucht of stof

Mooiere ruimtes

Schlüter-LIPROTEC


LED-licht in een nieuwe dimensie

BDW Projects is ook erkend installateur van Shlüter-LIPROTEC, LED-licht dat uw badkamer en randaccessoires accentueert. De juiste verlichting speelt een grote rol bij de inrichting en eindresultaat van uw badkamer, ook kan BDW Projects Shlüter-LIPROTEC toepassen in andere ruimtes. Buiten dat correct geplaatst licht een verfijnde afwerking garandeert, heeft het ook een direct effect op uw humeur. Licht werkt via het netvlies direct in op onze hersenen en daarmee ook op onze hormoonshouding. Kies daarom voor een ervaren partij als BDW Projects voor de plaatsing van uw LED-licht. Met Schlüter-LIPROTEC geniet u van goed geplaatst licht die opmerkelijk invloed zal hebben op uw humeur!


Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!