Home / All Posts / Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Een luxueuze badkamer die tot in de puntjes afgewerkt is, is voor velen het sluitstuk van hun woning. We brengen tenslotte gemiddeld vijf jaar van ons leven door in deze ruimte. Bij BDW Projects in Lievegem verstaan we maar al te goed hoe belangrijk het voor onze klanten is dat een badkamer rust, warmte en klasse uitstraalt. Daarom werken wij enkel met badkamerproducten, tegels en platen van duurzame topkwaliteit.

Ook voor de verlichting, klassiek & LED, kunt u op ons rekenen. Zo kunt u jarenlang genieten van uw badkamer. BDW Projects is gespecialiseerd in badkamerrenovatie van A tot Z, zo hoeft u maar één partner aan te spreken voor de uitwerking van uw plannen, volledige installatie en afwerking.

Badkamernieuwbouw

Bij de nieuwbouw van een badkamer heeft u de grootst mogelijke vrijheid om keuzes te maken, van de techniek tot en met de plattegrond. Hou zeker ook rekening met de mogelijke behoeften van morgen. Uw investering in de badkamer is er immers een voor de lange duur. BDW Projects gaat samen met u op zoek naar de beste stijl, en staat u bij in alle mogelijk fases van het bouwproces.

Verwarm uw wanden elektrisch

Wandverwarming wordt vaak gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, maar ze kan evengoed in grotere ruimtes (bijvoorbeeld de living of zelfs een kantoorruimte) geïnstalleerd worden.

Elektrische verwarming in de muur heeft verschillende voordelen. Zo zijn de aanschafkosten van elektrische verwarming vaak lager dan een wandverwarming met water. Daarnaast is het ook iets makkelijker te installeren. U hoeft het systeem bijvoorbeeld niet aan te sluiten op het cv-systeem.

Wandverwarming kan zowel bij renovatiewerken als bij nieuwbouw door BDW Projects aangelegd worden.


Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan voor uw badkamerrenovatie!

Zaakvoerder Benny De Wilde neemt zo spoedig mogelijk contact met u op


OF 0494 17 99 41


Waarom BDW Projects kiezen voor uw badkamer(renovatie):


Beste kwaliteit

Duurzaam


 Deskundig advies

 Alles onder één dak